Artiance organiseert in het Paasweekend twee keer een musicaldag voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. De musicaldag is zowel op vrijdag 7 of zaterdag 8 april. Onder leiding van docenten Marlies en Bertine leren kinderen in vijf uur tijd liedjes, dansjes en toneelspel uit 'The Wiz'. "Een hele dag zingen, dansen en acteren. Echt superleuk!"

De meesten kennen The Wizard of Oz vast wel. Dorothy raakt de weg kwijt en komt in een vreemd en wonderbaarlijk land terecht. Terwijl ze thuis probeert te komen ontmoet ze een vogelverschrikker, een blikkenman en een leeuw. Ze helpen Dorothee op weg naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf. Er wordt gefilmd. Ouders en verzorgers kunnen daarna een beveiligde link naar de video ontvangen.

De musicaldag duurt van 10:00 tot 15:00 uur op beide dagen en deelname kost 16 euro.  Aanmelden en informatie via artiance.nl. (foto: Keith Montgomery)
Pin It
Bekeken: 1364x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/