Wonen in een authentiek gemeentehuis; In Heiloo kan het straks misschien. Eind dit jaar verhuist de gemeente van de oude villa aan de Raadhuisweg naar de oude Rabobank. Dat de zuidelijke vleugel van het gemeentehuis voor woningbouw doeleinden gebruikt zal worden, was al bekend, maar nu krijgt de oude villa wellicht dezelfde bestemming.

Het oude pand verduurzamen zal voor hoge kosten zorgen en deze kosten zouden beter te dragen zijn door het pand voor woningbouwdoeleinden te gebruiken. Edith de Jong van Gemeentebelangen gooide tijdens een commissievergadering het balletje op door aan wethouder Ronald Vennik voor te stellen ook het oude villa deel te gebruiken voor woningbouw. Als reactie hierop floepte Vennik er iets uit over de toekomstige verbouwing van het pand. Hij zou woningbouw in de villa zeker niet uitsluiten.

De gemeente Heiloo was al in gesprek met Kennemer Wonen om in de zuidelijke vleugel uiteindelijk sociale huur en middelhuur woningen te realiseren. Dat zou gaan gebeuren nadat deze gebruikt is voor het opvangen van Oekraïners.
Pin It
Bekeken: 1055x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/