Tijdens een jeugdfeest van HAL25 in Alkmaar zijn drie bezoekers betrapt op het bezit van steekvoorwerpen. Het gaat om een zakmes, een soort priem en een multifunctioneel stuk keukengerei met in het handvat een verborgen mes met flesopener die als weerhaak kan werken. "Ouders: check zelf eens wat uw kinderen meenemen voordat ze de deur uit gaan."

HAL25 organiseerde DOPE, een feest voor jeugd van 13 tot en met 17 jaar. "Goed dat ze dat doen, zodat de jeugd wat leuks te doen heeft en niet op straat rond hangt. Nog beter dat zij goed fouillerende beveiliging ingehuurd hadden", meldt de politie bij een foto en een video op sociale media. "Er werd een lepel aangetroffen bij een 13-jarige dame, wat geen lepel bleek te zijn, en bij een jongen werd een mes aangetroffen en bij een andere jongen werd een steekwapen (soort priem) aangetroffen. Deze jongens waren 14 en 15 jaar oud."

Het is niet bekend of de drie tieners de voorwerpen mee hadden om zich 'stoer' te voelen of omdat ze zich echt niet veilig voelen op een jeugdfeest. (foto's: Wijkagenten Alkmaar-Noord)
Pin It
Bekeken: 2844x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/