Nog even en dan is het alweer 2023. Heiloo Centraal is daarom het dorp in gegaan voor een eindejaarseditie van 'Gepraat op Straat'. We vroegen mensen bij Winkelcentrum 't Loo wat ze zoal hebben aan nieuwjaarswensen, in het algemeen en specifiek voor gemeente Heiloo.

Niet iedereen had er al over nagedacht, maar verder klonken veelal de klassiekers: vrede, gezondheid en geluk voor iedereen. Een jongen wenst veel lego en er was zowaar iemand zeer tevreden is over haar leven: "Ik heb nooit wat te wensen. Heel saai". Specifiek voor Heiloo wenste ze wel wat meer woningen.

Opvallend is dat veel inwoners best tevreden zijn over hun gemeente. Ja, er is ook de wens voor meer activiteiten voor jongeren, maar de meesten voor de camera vinden dat het allemaal goed gaat, zoals het nu gaat. "Het is eigenlijk gewoon een hele gezellige gemeente, dus niet echt wensen voor de gemeente. Nee hoor!"
Pin It
Bekeken: 691x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/