Onder luid gejuich van aanwezige kinderen reed wethouder onderwijs Ad Jongenelen vrijdagmiddag de eerste meters op de gloednieuwe Boekfiets. Aan Meneer Anansi vervolgens de taak om met behulp van de Boekfiets een verhaal te vertellen aan de kinderen. De Boekfiets zit vol met allerlei attributen, zoals boeken, spelletjes, knuffels en een vertelkastje. "Gevarieerd bezig zijn met taal, daar gaat het om."

Zegt Annemarie Tel, regiomanager Boekfiets. "Wij zijn supertrots op deze fiets. Het is de allereerste Boekfiets in Noord-Holland." Ook de gemeente Alkmaar is betrokken bij het project met de Boekfiets. De gemeente heeft onder meer gezorgd voor een fietsenstalling. "Ik roep scholen op om gebruik te maken van deze fiets", zegt wethouder Jongenelen. "Het is een goede aanvulling om de laaggeletterdheid aan te pakken."
Pin It
Bekeken: 2465x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/