Tim Jonker, aardrijkskundedocent aan het Jac. P. Thijsse College in Castricum, is uitgeroepen tot aardrijkskundeleraar van het jaar 2022. Op donderdagochtend werd Jonker tijdens één van zijn lessen verrast.

De prijs wordt ieder jaar uitgereikt door het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG). Volgens deze organisatie is Jonker een belangrijke schakel in de aardrijkskundewereld die kennis, techniek en praktijk bij elkaar brengt. Ook ontwikkelt hij zelf lesmateriaal en zet hij zich in voor digitale geletterdheid. "Hij voegt daarmee veel toe aan het vakgebied aardrijkskunde en het onderwijs in het algemeen", schrijft de KNAG.

Scholieren, directies, en collega's konden vanaf eind april een leraar voordragen. Zijn collega's omschrijven Jonker als een vakdocent die zich nieuwe materie snel eigen maakt en het vertaalt naar praktische lessen, schrijft mediapartner NH Nieuws. Uiteindelijk is de leraar van het Jac. P. Thijsse College uit vele voorgedragen docenten gekozen. Hij mag zich een jaar lang de beste aardrijkskundeleraar van Nederland noemen. "Ik ben helemaal overdonderd", zei de docent toen hij de prijs in ontvangst nam.
Pin It
Bekeken: 753x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/