Hij begint een heuse Tiktok-hit te worden: Sem Krystof uit Alkmaar. Hij heeft met zijn kritische, maar liefdevolle filmpjes al zo'n drieëntwintigduizend volgers naar zijn account weten te lokken. "Ik merk het vooral als ik een borrel ga drinken in de stad, dan word ik vaak herkend en dan moet ik op de foto. 'Dat is die kerel van Tiktok', zeggen de mensen dan."

Het begon met een filmpje over de beruchte parkeergarage de Karperton in hartje Alkmaar. De garage staat bekend om zijn krappe plekken en het kritische filmpje dat Sem daarover maakte, werd een miljoen keer bekeken. Sinds dat succes kiest hij vaker voor zijn stad als onderwerp, schrijft mediapartner NH Nieuws. Al woont hij er al een tijdje niet meer - zijn ouders zijn naar buiten de stad verhuisd - toch blijft Alkmaar zijn stad. Al is hij er niet altijd lovend over in zijn filmpjes. "Alkmaar is perfect en als je uit Alkmaar komt, weet je wel wat ik bedoel met de kritiek", vertelt Sem Krystof, die eigenlijk Sem Machacek heet maar voor zijn iets gemakkelijker klinkende tweede voornaam koos.

Sem loopt in het dagelijks leven tegen zijn onderwerpen aan: "De ideeën ontstaan gewoon uit het niets en dan is er zomaar ineens weer een filmpje". Hij is niet erg onder de indruk van de duizenden volgers op Tiktok. Zolang hij er lol in heeft, blijft hij filmpjes maken. Geld verdienen doet hij er niet mee.

Gevraagd naar zijn streven is Sem duidelijk: "Het aantal volgers kan me niet schelen, maar ik zou wel graag in de toekomst iets met presenteren of acteren doen".
Pin It
Bekeken: 3196x
https://147.139.211.126/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/