De historische BroekerVeiling in Broek op Langedijk was donderdag het toneel van een match-event van stichting Doesgoed. Deze keer werden er geen groenten verhandeld, maar hulpvragen van zo'n dertig maatschappelijke organisaties uit de regio Alkmaar.

Verwachtingsvolle gezichten gaan tijdens 'Matchen bij Afslag' 'in schuiten voorbij de veilingbanken. De maatschappelijke organisaties hopen allemaal dat hun wens met een match gerealiseerd kan worden. In een van de veilingbanken zit Mirjam van der Welle. Ze kijkt om zich heen. "Ik ben van Alkmaar Sport. We kunnen geen goederen aanbieden, maar gelukkig zijn er meer hulpvragen." En dan klinkt er een bekende zang die terug doet denken aan een kinderprogramma uit de jaren zeventig. "Toet toet, boing boing, Peppi en Kokki", inclusief matrozenpak is Saskia van der Hoek van stichting 't Praethuys een opvallende verschijning tijdens het match-event. "Wij hopen op deze manier een leuk uitje voor onze zeventig vrijwilligers binnen te slepen en daarnaast vragen we een sportief verzetje voor onze jongerengroep."

En dat Van der Hoek geen geld voor het Alkmaarse centrum voor mensen met en na kanker vraagt is geen toeval, zo benadrukt Sanne Koomen van Doesgoed: "De donaties gaan niet om geld, juist niet. Het draait hier allemaal om handjes of bijvoorbeeld materialen." In totaal werden er tientallen matches gesloten. "Hiermee kunnen ondernemers helpen en dat geeft gewoon een fijn gevoel."
Pin It
Bekeken: 2359x
https://147.139.211.126/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/