Woensdagochtend heeft de politie het verkeer op de A9 en N242 gecontroleerd. Een flink aantal bestuurders werd met hun voertuig door een motoragent naar P9 bij het AFAS stadion begeleid om daar aan een onderzoek te worden onderworpen.

De politie controleerde of de juiste papieren aanwezig waren, of de auto technisch aan alle eisen voldeed en of er niet te zwaar was geladen. Ook werd er getest bij bestuurders of die onder invloed van drank en drugs waren. Drie voertuigen bleken inderdaad te zwaar beladen, waarvan twee direct een 'aflaad maatregel' kregen.

Eén van de voertuigen was zelfs 42 procent te zwaar. De resultaten bleken 'slechter' dan dat de politie had verwacht, met meer dan de helft van de voertuigen was iets mis. Vier bestuurders werden positief getest op de drugs test waarbij een arts ter plaatse kwam voor een bloedtest.
Pin It
Bekeken: 9314x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/