Het Stimuleringsfonds Alkmaar verstrekt subsidie voor innovatieve plannen, geeft feedback op projecten, begeleiding bij het maken van aanvragen en draagt zo bij aan sociale en economische ontwikkeling van de gemeente. Voor dit jaar was 1 miljoen euro gereserveerd voor projecten van inwoners en ondernemers. Er zit nog geld in de pot, maar wie daar nog van wil profiteren, moet er wel vóór dinsdag 1 november bij zijn.

Het stimuleringsfonds is bedoeld voor projecten in de sport, cultuur of economie, of een combinatie daarvan. In de afgelopen paar jaar zijn veel initiatieven ondersteund, zoals de vergroening van de Prachtstraatjes in de binnenstad, Museumnacht en Kleurrijk De Rijp.

Farzad Ghaus, voorzitter van de beoordelingscommissie: "Met ideeën van ondernemende Alkmaarders krijgt Alkmaar de positieve impuls die ze verdient. We dagen ondernemers en bewoners nog een laatste keer uit om tot verbindende initiatieven te komen die een breed economisch effect hebben op de hele stad!"

Meer informatie op alkmaar.nl/stimuleringsfonds.nl.
Pin It
Bekeken: 1619x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/