Een 22-jarige Heerhugowaarder is veroordeeld tot drie dagen cel, een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van 180 dagen. De man stond dinsdag voor de rechter omdat hij zijn ex in mei vorig jaar heeft verkracht.

In de slaapkamer van zijn ouderlijk huis ging het toen mis. De Heerhugowaarder trok de broek en onderbroek van zijn ex naar beneden en stak vervolgens zijn geslachtsdeel voor korte tijd in haar. Volgens de man merkte hij pas tijdens de penetratie dat ze tegenstribbelde. Door de verkrachting heeft het slachtoffer een leerachterstand opgelopen. Inmiddels is ze begonnen aan traumatherapie en probeert ze haar leven weer op te pakken.

Doorgaans geeft de rechter geen taakstraf in een verkrachtingszaak. Voor de Heerhugowaarder wordt echter een uitzondering gemaakt, omdat hij de verkrachting heeft opgebiecht, een blanco strafblad heeft en er een kleine kans is op herhaling. Naast de cel- en taakstraf mag de man ook geen contact meer hebben met zijn ex-vriendin.
Pin It
Bekeken: 2334x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/