Holland Sport organiseert tijdens de openingsweek van zaterdag 27 augustus t/m vrijdag 2 september speciale activiteiten om inwoners van de gemeente Bergen kennis te laten maken met de sportfaciliteiten van de nieuwe accommodatie aan het Molenweidtje in Bergen. Holland Sport neemt het gebouw in beheer en verzorgt de exploitatie.

Er zijn de hele week rondleidingen. Bovendien wordt een gevarieerd sportprogramma aangeboden met proeflessen van vrijwel alle gebruikers van het nieuwe multifunctionele complex. Deelname aan de activiteiten is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door de sportaanbieders in het complex. Er kan onder meer worden deelgenomen aan badminton, yoga, mensendieck, zwemtraining, biljart, dansfitness, zumba, bodystretch en fitness.

De jeugd kan zich nog eens extra vermaken bij de dreumesochtend en het luchtkussen springfeest op zaterdag 27 augustus. Zwembad De Beeck biedt vrijzwemmen aan op zondag of tijdens 50-FIT op dinsdag. Daarnaast staan op woensdag de nieuwe aquasporten FloatFit en PiYoChi op het programma.

Donderdag 1 september wordt De Beeck officieel geopend. De week wordt op vrijdag afgesloten met een B.E.S.t Happy dag, een vitaliteitsdag georganiseerd door de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen.

Het actuele programma voor de openingsweek is te vinden op de nieuwe website van De Beeck.
Pin It
Bekeken: 1288x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/