De Spar supermarkt in Groet blijft voorlopig op zondag dicht. Eigenaren Dave en Tini Poldervaart hebben met pijn in het hart moeten besluiten om de openingstijden van de belangrijke buurtsupermarkt in Groet in te perken. Personeelsgebrek is de oorzaak. Dat meldt het NHD.

De ondernemers zien geen andere oplossing. Ze krijgen het rooster voor de winkel aan de Heereweg niet meer rond. Het familiebedrijf, dat wordt gerund door Dave en Tini en haar zoon, heeft van alles geprobeerd om medewerkers erbij te krijgen. Personeel om de vakken te vullen zijn er nog af en toe. Maar er is vooral een nijpend tekort aan mensen die kassadiensten kunnen draaien.

De ondernemers maken lange dagen. Door het personeelsgebrek zien de ondernemers geen mogelijkheden meer om zeven dagen per week open te zijn. Dus blijft de Spar voorlopig dicht op zondag. Tot wanneer moet de toekomst uitwijzen. "Maar we hopen in elk geval van de winter weer helemaal open te kunnen,” vertelt Tini Poldervaart tegen het NHD.
Pin It
Bekeken: 1541x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/