Stichting Promotie Dijk en Waard organiseert deze zomer een reeks gratis culturele en sportieve activiteiten. Onder andere organiseert de stichting drie kanotochten vanaf Museum Broekerveiling. De eerste werd gehouden op 28 juli en de volgende zijn op donderdag 11 en 25 augustus. De kanotochten beginnen om 18:30 uur en duren twee uur. Een kleine bijdrage voor de gids wordt op prijs gesteld.

Al sinds april worden er Full Moon Suptours gehouden. Bij volle maan kunnen suppers gezellig met elkaar op pad vanaf Stichting Veldzorg door Het Rijk der Duizend Eilanden. Voor extra sfeer kunnen deelnemers hun supboards met lichtjes versieren. De eerstvolgende tours zijn vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus en duren van 21:00 tot 23:00 uur inclusief briefing, het aantrekken van wetsuits en het eventueel versieren van de boards. De vaartocht is geschikt voor beginners en supboards zijn te leen.

Meer informatie is te vinden op ontdekdijkenwaard.nl.
Pin It
Bekeken: 1614x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/