Zangeres Betty Borstlap uit Bergen en gitarist en componist Ton Mulders uit Heiloo treden zondagmiddag 21 augustus op. Onder de naam Duas Luas brengen ze in Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef eigen werk en wereldmuziek, met sterke jazz-invloeden.

De twee musici hebben elkaar gevonden in hun liefde voor mooie melodieën, fraaie harmonieën en gevoel voor taal. Ton Mulders won ooit de Nederlandse Popprijs. De afgelopen decennia richtte hij zich meer op een nieuw soort kamermuziek, tango’s en jazz. Met de Bergense bassist Mark Boesveld vormt hij het duo Camusto. De laatste jaren heeft Mulders, lid van Kunstenaars Centrum Bergen, zich ontwikkeld als componist. Uit allerlei wereldse invloeden komt een heel eigen, bijna romantische, stijl naar voren.

Betty Borstlap woont sinds kort in Bergen. Ze is zangdocente en zangeres met een stem die heel eigen en vooral plooibaar is. Ze zong veel folk met Unicorn en maakte een bigbandrepertoire met liedjes van Joni Mitchell. In het kersverse duo Duas Luas (‘Twee Manen’), benut ze de ruimte om haar stem in alle klankkleuren te laten klinken.

Het concert begint om 16:00 uur. De toegang tot de sfeervolle hoeve is vrij of een vrijwillige bijdrage. Een stoel kan worden gereserveerd voor tien euro p.p. (ter plaatse te voldoen) per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam. Pinnen is bij Hoeve Overslot niet mogelijk. Hoeve Overslot is te vinden aan de Slotweg 42 in Egmond aan den Hoef.
Pin It