In de nacht van donderdag op vrijdag hebben rond 02:45 uur op de Waalstraat in Alkmaar een scooter en meerdere fietsen in de brand gestaan. De politie vermoedt brandstichting.

"Ik hoorde opeens een hele harde knal en dacht dat het vuurwerk was", vertelt een buurtbewoner. Enkele minuten later keek hij toch naar buiten en zag hij brand onderaan de galerij. De man belde vervolgens de brandweer, die het vuur snel onder controle had. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Amper 21 uur voor de brand op de Waalstraat, was het ook raak op de Alkmaarse Albertina Agnesstraat. Rond 05:30 uur stond daar een scooter in de brand. De brandweer kon niet voorkomen dat naast de scooter ook twee fietsen verloren gingen. (foto's: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen)
Pin It
Bekeken: 3016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/