Een 29-jarige inwoner van de gemeente Dijk en Waard is dinsdag aangehouden na de vondst van 1100 kilo cocaïne in een container waarin cacaobonen werden vervoerd. De vondst werd dinsdagochtend gedaan in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Behalve de inwoner van Dijk en Waard werden ook een 43-jarige en 27-jarige man uit Purmerend en een 55-jarige man uit Enkhuizen aangehouden.

De vondst van de partij cocaïne en de aanhoudingen komen voort uit een onderzoek van de politie in Noord-Holland, FIOD en de Douane in Amsterdam. Dinsdag werd de container met cacao onderschept, die werd vervoerd door een vrachtwagen. De container is inbeslaggenomen. De gehele lading is inmiddels vernietigd.

De vier verdachten, waaronder de chauffeur van de vrachtwagen, zijn ingesloten. Ze zitten in beperkingen en worden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.
Pin It
Bekeken: 2653x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/