Vandaag hebben we een chef-kok te gast: Brian Luikel. Brian groeide op in een horeca familie waardoor hij op jonge leeftijd al in het vak belandde. Na een paar studies besefte hij dat de schoolbanken hem geen gelukkiger mens maakten. Dus dook hij weer in de horeca in om gaandeweg zijn kennis en techniek te verbeteren. En toen werd Brian geconfronteerd met de vraag waarom hij Franse cuisine kookte... Die vraag heeft tot het starten van restaurant Neder in Alkmaar geleid.
Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.
De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.
De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.