De Alkmaarse recherche zoekt hulp bij het oplossen van een beroving van een 15-jarige jongen in Den Helder. Na de gewapende straatroof op 14 maart is een 17-jarige verdachte uit Alkmaar aangehouden, maar er waren drie daders.

Die bewuste maandagavond is rond 20:05 uur een 15-jarige inwoner in Den Helder beroofd door twee jongens. In de Diaconiestraat moest hij onder dreiging van een mes spullen afstaan. De daders renden daarna weg in de richting van de Molenstraat en de Californiëstraat.

De politie heeft nog geen andere verdachte weten aan te houden. Een van de jongens droeg zwarte kleding, een donkere NY Yankees pet en een donkere jas met op de borst links een Under Armour logo. Ook droeg hij een oranje werkhandschoen. Er zijn beelden, maar helaas zijn ze erg onduidelijk.

In een eerder politiebericht werden signalementen gegeven. De drie overvallers waren allen donker getint en ongeveer 16 jaar oud en 1,75m lang. Eén van hen had een smal postuur en droeg een zwarte bivakmuts, lichtblauwe kleding en zwarte schoenen. De tweede was ook rank en droeg een zwarte jas en een zwarte bivakmuts. Van de derde is geen verdere beschrijving.

De politie is bereikbaar via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik het tipformulier.
Pin It
Bekeken: 2320x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/