Na twee coronajaren was er zaterdag eindelijk weer een Indian Summer Festival. Een recordaantal van 21.000 bezoekers genoot op het festivalterrein bij het Geestmerambacht van optredens van grote en kleine artiesten, waarvan Kensington op het hoofdpodium mocht afsluiten. Er trok nog een bui over  het 'grootste feestje van Noord-Holland' heen, maar dat mocht de pret niet drukken.

"Twee jaar niks kunnen doen was echt een bittere pil voor ons", vertelt Daan de Bruijn van het ISF aan Dijk en Waard Centraal. "Dat gaf ons wel de ruimte om goed na te denken over hoe we hier alles gingen neerzetten. We hebben wat nieuwe aanpassingen gedaan, met wat nieuwere, grotere stages. Om nou te zien na die twee jaar, hoe iedereen hier zo happy op het terrein loopt en dat het er allemaal zó goed uitziet, en dat iedereen hier met zoveel enthousiasme staat, ja dat is gewoon zó kicken. Het is echt te gek."

Diverse bezoekers die Dijk en Waard Centraal sprak hadden het erg naar hun zin. "Heel leuk dat het eindelijk weer na twee jaar mag", zegt een jongedame. Een ander blijkt al snel tevreden: "Als het bier maar koud is, dan heb ik het naar mijn zin."

Daan de Bruijn spreekt van een recordaantal van 21.000 feestgangers. "Dat zijn er 3.500 meer dan in 2019, dus je ziet dat Indian Summer heel erg aan het groeien is en ja, dat is top". Het grote aantal zorgde wel voor een lange wachtrij bij de ingang, maar dat leek de meesten niet echt dwars te zitten. "Ik hoop dat we dit nog jarenlang kunnen blijven doen en dat het gewoon gezellig blijft. En dat we kunnen blijven groeien."

Wanneer de volgende editie van Indian Summer wordt gehouden is inmiddels bekendgemaakt: zaterdag 24 juni 2023. Voorinschrijving is al mogelijk.

Onze fotograaf Marco Schilpp was ook van de partij. Hij maakte een fotoserie die te zien is op onze Facebookpagina. (foto: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 9641x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/