De tweedehands bedrijfsauto is nog steeds onverminderd populair, ook bij particulieren. Grote gezinnen maken er graag gebruik van, terwijl kinderloze stelletjes er graag (werkend) mee de wijde wereld in trekken. Vijf inspirerende redenen waarom niet zelden een busje boven een personenauto wordt verkozen.

Groot gezin

Als de gezinsuitbreiding richting de vier of meer kinderen gaat, is een busje met laadruim vaak de oplossing. Gezinnen schaffen een Volkswagen crafter tweedehands aan en kiezen daarbij voor een dubbele cabine waar zes personen inclusief chauffeur in plaatsnemen. Achterin gaat het reisgoed van de hele familie. Er is dus simpelweg meer ruimte beschikbaar. Kinderen vinden zo'n wagen natuurlijk ook heel stoer en avontuurlijk.

Meer kansen op de arbeidsmarkt

Zo'n bus komt van pas om zelf een bedrijf op te starten, waarbij eigenaar en personeel op locatie werken. Er zijn talloze beroepen waarbij zo’n Volkswagen-bus ingezet wordt: hovenier, loodgieter, cateraar, aannemer, runner, timmerman, koerier, complete bands en theatergezelschappen, hondenuitlaatservice; zo'n ruim vervoermiddel biedt meer kansen op de arbeidsmarkt. Het kan dus absoluut geen kwaad het bezit van een eigen bedrijfswagen in je cv te zetten.

Handig bij werk en vrijwilligerswerk

Als je een grote klus in of om het huis hebt waarbij groot materieel moet worden aangesleept, hoef je er niet over na te denken hoe dat allemaal vervoerd moet worden. En als je in je vrije tijd enkele uurtjes vrijwilligerswerk wilt doen word je met je handige vierwieler overal met open armen ontvangen. Denk aan het ophalen van spullen voor de kringloopwinkel, of als chauffeur fungeren voor groepen die geen eigen vervoer hebben.

Mogelijkheid tot ombouwen

Vaak worden dit soort auto's omgebouwd. Beroepsmatig - soms worden er complete rijdende werkplaatsen van gemaakt - maar ook voor vakanties: veel bedrijfsauto's zijn ideaal om tot camper om te toveren. Dit is dan ook een razend populaire bezigheid. Keuken, sanitair, slaapplaatsen, het past er allemaal in en op het dak worden niet zelden zonnepanelen geplaatst om zelfvoorzienend op pad te gaan.

Extra voordelen na het ombouwen

Uit zo'n omgebouwde bus komen nog meer voordelen voort. De camper wordt verhuurd wanneer men er zelf geen gebruik van maakt, via platformen als Goboony of Camptoo. Dat is duurzaam en levert een extra centje op. En tijdens de coronacrisis zijn mensen geïnspireerd geraakt door het thuiswerken: dit kon ook op locatie, met een veel mooier uitzicht. Sommigen trokken dit idee nog verder door en zijn nu waar dan ook op de wereld te vinden, werkend vanuit hun camper als digitale nomade.
Pin It
Bekeken: 1419x
https://p3tb.pu.go.id/slot-gacor-online/ https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/