De waterschapslasten in Noord-Holland stijgen vanaf volgend jaar waarschijnlijk gemiddeld met 6,4 procent. Volgens de nieuwste schattingen gaat het per huishouden tot 2027 jaarlijks om twintig tot 30 euro extra. Daarnaast zijn bedrijven en landeigenaren belangrijke belastingbetalers voor het hoogheemraadschap. De verwachting is dat agrarische bedrijven enkele honderden euro’s meer gaan betalen en dat de procesindustrie enkele duizenden euro’s verhoging bovenop de huidige heffingen moet verwachten.

De verhoging van de tarieven is volgens Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) noodzakelijk met name vanwege de oplopende energie- en grondstoffenprijzen, die het gevolg zijn van de oorlog in Oekraïne. Verder hebben de hoge inflatie en de verwachte stijging van de lonen voor het waterschapspersoneel hun invloed op de prognoses voor de periode tot en met 2026.
Pin It
Bekeken: 2909x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/