Het openbaar ministerie wil de 22-jarige Kay B. uit Alkmaar de kans geven om zijn leven weer op de rit te krijgen. Dat bleek volgens het NHD bij een pro formazitting. De man wordt ervan verdacht dat hij vorig jaar oktober iemand geprobeerd heeft om het leven te brengen door diegene met een scherp voorwerp in de rug, borst en onder de oksel te steken.

De reclassering vindt dat B. vooruitgaat, maar dat zijn sociale milieu wel zorgen baart. De Alkmaarder gaf daarop aan dat hij graag een nieuwe start wil maken. Er is mogelijk plaats voor hem om begeleid in Den Bosch te gaan wonen en dat vindt de officier van justitie eigenlijk ook wel een goed idee.

De officier waarschuwde wel dat B. bij een misstap direct terug naar de gevangenis moet. De rechtbank maakt dinsdag bekend of de man inderdaad vrij komt. De inhoudelijke behandeling staat voor 18 augustus gepland.
Pin It
Bekeken: 3092x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/