Zingen, muziekspelen, een workshop volgen of gewoon even rondkijken. Het is zaterdag 18 juni vanaf 10:00 uur allemaal mogelijk in Cool kunst en cultuur. Het Waardse theater houdt een open dag boordevol proeflessen, workshops, rondleidingen, jeugdvoorstellingen en mini-concerten.

Cool Open! is een gevarieerde open dag en bovendien voor iedereen, van jong tot oud. Zo kunnen kleine kinderen kunnen in de ochtend hun hart ophalen bij diverse Muziek op schoot-workshops en de voorstelling Taart voor Tijger.

Docenten en leerlingen geven zaterdagmiddag vanaf 13:00 uur op verschillende plekken een mini-concert. Wie geïnspireerd is geraakt door deze optredens, kan direct zelf aan de slag. De ervaren Cool-docenten staan klaar voor een korte proefles en verklappen de geheimen van hun instrument.

In de avond presenteert Dolf Jansen de preview-avond, waarop vrienden van Cool voorproefjes beleven van het nieuwe theaterseizoen.

Naast muziek- en zanglessen worden in Cool ook allerlei beeldende lessen en workshops gehouden. Leerlingen en docenten laten hun werk zien in de foyer. Ook krijg je tijdens Cool Open! de kans om backstage te kijken. Ook wordt aan de inwendige mens gedacht.

Meer informatie over Cool Open! is te vinden op coolkunstencultuur.nl/coolopen.
Pin It