Woensdagmiddag om 14.30 uur is er weer een verrassingsfilm van Filmhuis Schoorl in De Blinkerd. Sinds januari is er een filmcafé met een verrassingsfilm op de derde woensdag van de maand, in een gezellige ambiance van tafels en gemakkelijke stoelen waar een drankje tijdens de pauze wordt geserveerd aan ieders tafeltje.

Filmhuis Schoorl wil niet verklappen welke film er op 15 juni vertoond wordt. Daarvoor moeten bezoekers eerst de website van Filmhuis Schoorl bezoeken. Wel wordt een mooie en gezellige filmmiddag beloofd met een ontroerende en tevens komische film. Het filmcafé is geschikt om met vrienden af te spreken of nieuwe vrienden te ontmoeten.

Filmhuis Schoorl heeft daarna vrijdag het Amerikaanse drama Minari op het programma staan. De film verhaalt over een Koreaans-Amerikaanse familie die verhuist naar Arkansas op zoek naar hun eigen Amerikaanse droom. Met de komst van hun sluwe, grofgebekte, maar ongelooflijk liefhebbende grootmoeder, wordt de stabiliteit van hun relaties nog meer uitgedaagd in dit nieuwe leven in de ruige Ozarks, waarbij de onmiskenbare veerkracht van het gezin wordt getest en wat echt een thuis maakt.

De voorstelling is om 20:00 uur in Dorpscentrum De Blinkerd aan de Heereweg 150 in Schoorl. De zaal is open vanaf 19:45 uur. Kaarten kosten 9 euro. Plaatsen kunnen gereserveerd worden op filmhuisschoorl.nl. Tickets worden ook nog verkocht aan de kassa voor de voorstelling (alleen PIN).
Pin It