In de eerste week van de zomervakantie organiseert Artiance de Zomervakantieweek voor jeugd van 12 tot en met 18 jaar onder de noemer 'Op je plaat!'. De activiteitenweek is de opvolger van 'Uit je dak', de vakantieweek die vorig jaar door Artiance bij HAL25 werd gehouden.

Tussen maandag 18 en zondag 24 juli organiseren de Artiance afdelingen Theater en Beeldend onder de titel 'Op je plaat!' vier dagen lang jeugdactiviteiten. Denk aan theatermaken, skaten, freerunnen, beeldende kunst en graffiti. Er zijn clinics, maaksessies en tussentijdse presentatiemomenten. Het skatepark in de Drukkerij aan de Marconistraat vormt het decor en de inspiratie van de eindvoorstelling. Ervaring is niet nodig, een flinke dosis en nieuwsgierigheid en enthousiasme voltstaat.

De activiteiten zijn telkens van 10:00 tot 14:00 uur en deelname kost totaal 40 euro. Meer info en aanmelden op artiance.nl.
Pin It
Bekeken: 1673x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/