Projectontwikkelaar Bot Bouw organiseert woensdag een inloopmiddag en -avond over de ontwikkelingen op en rond het Plein in het centrum van Bergen. De inloop is voor alle geïnteresseerden. De gemeente toont er de eerste ideeën voor de openbare ruimte. De inloop wordt gehouden op 15 juni van 16:00 tot 20:30 uur bij Lady Papa aan de Breelaan 5.

Op het Plein komen twee nieuwe gebouwen met daaronder een ondergrondse parkeergarage met 46 parkeerplekken. In de plint is plaats voor horeca en winkels en op de verdiepingen komen in totaal 29 appartementen in de sociale koopsector en vrije sector.

De bezoekers van deze inloop mogen een naam bedenken voor beide gebouwen. Ook mag iedereen inbreng leveren over de inrichting van de openbare ruimte rondom deze gebouwen. De inrichting van het Plein maakt onderdeel uit van de herinrichting van het openbaar gebied in het centrum van Bergen. Daar heeft de gemeente een separaat project voor opgestart.

Tijdens deze inloop worden ook schetsen getoond van het project Winkelhart West, pal naast de nieuwbouw van projectontwikkelaar Bot Bouw aan het Plein. De eigenaren van de commerciële ruimtes, die in de zomer van 2021 door brand werden getroffen, willen hier winkels en appartementen terugbouwen.
Pin It
Bekeken: 1673x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/