De burgemeester ontmoeten of even de wethouder spreken over een belangrijk onderwerp. Het kon allemaal dinsdagavond tijdens een 'meet & greet'. Ongeveer zeventig mensen kwamen voor de ontmoeting naar de Binding in Zuid-Scharwoude.

Wie De Binding binnenkwam, zag al snel een rijtje collegeleden klaarstaan om een hand te geven. Het was het moment voor inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van Dijk en Waardse organisaties om kennis te maken met het college. "Eigenlijk wil je zo'n moment tijdens een nieuwjaarsreceptie, maar helaas was dat door corona niet mogelijk", vertelt burgemeester Peter Rehwinkel. "Dit is een mooi alternatief om toch met geïnteresseerden te spreken." Verderop in de hal stonden wethouders Annette Groot en Gerard Rep, die glaasjes uitdeelden. "Ik heb jus d'orange of wijn. Er is dus keuze", lacht wethouder Groot.

Tientallen inwoners van Dijk en Waard maakten kennis met elkaar en kwamen vaak niet zonder reden naar De Binding. Gerrit Struik schudt de handen van collegeleden en loopt daarna nieuwsgierig door de zaal. "Ik ben een vreselijke netwerker. Met mensen praten vind ik leuk en dat doe ik dan ook graag." Struik is sinds twee maanden voorzitter van Voedselbank Langedijk. "Ik wil iedereen ontmoeten en ook aan het college laten zien dat de voedselbank er is."

Tijdens het korte programma en ook daarna zat Aylien Wartanian achter de piano. Ze won in maart de Grote Prijs. "Ik wil graag spelen voor publiek, dus dan is dit wel leuk. Met de burgemeester en wethouders erbij maakt het wel spannend, maar ik doe het graag. Hopelijk word ik vaker uitgenodigd."

Aad Tromp uit Heerhugowaard maakt hier en daar een praatje tijdens de meet & greet en vindt de avond een mooi initiatief. "Je kan op de gemeentesite gemakkelijk kijken wie waar verantwoordelijk voor is, maar nu kun je de mens achter de functie ontmoeten. Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Daarom ben ik hier."
Pin It
Bekeken: 2080x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/