De Broadway-hit Titanic De Musical gaat over een van de bekendste en meest luxueuze passagiersschip ter wereld en komt naar Alkmaar. Van 2 tot en met 4 juni is de grootse musical met live-orkest en 25-man sterke cast, waaronder RenΓ© van Kooten en Mariska van Kolck, te zien in het Alkmaarse Theater De Vest.

Tijdens de musical beleef je de laatste dagen van een van de meest legendarische schepen ter wereld. Het cruiseschip De Titanic vertrok op 10 april 1912 vanuit de Engelse haven van Southampton, maar kwam nooit aan bij eindbestemming New York. Het verhaal van de musical wordt verteld door zes mannen die aan boord werken en drie meisjes die naar Amerika willen emigreren. Ook het klassenverschil dat in het begin van de twintigste eeuw enorm speelde, komt aan bod.

Van 2 tot en met 4 juni is de musical te zien in TAQA Theater De Vest. Toegangskaarten kosten 59,50 euro en kunnen gereserveerd worden via de website van het Alkmaarse theater.
Pin It
Bekeken: 2027x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/