Het Taalhuis in de Waardse bibliotheek aan het Parelhof draait volop. Er is volgens het Taalhuis veel behoefte bij anderstaligen om in de bibliotheek Nederlands te leren. De organisatie hoopt nieuwe vrijwilligers bij diverse activiteiten te krijgen.

De bibliotheek zoekt naar enthousiaste, geduldige en behulpzame vrijwilligers die de Nederlandse taal goed beheersen. Als taalvrijwilliger zijn er verschillende opties; zo kun je vluchtelingen helpen die nauwelijks Nederlands spreken of anderstaligen helpen bij het online taalcafé.

Medewerkers en vrijwilligers van de bibliotheek kunnen in aanraking komen met kwetsbare groepen, vandaar wordt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. Meer informatie is te vinden op de website van de bibliotheek.
Pin It
Bekeken: 1622x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/