Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Stralend kwam Rogier Visser binnen met twee pakketjes gebak van A.C. de Boer om Milo en Richard te verrassen, het lijkt er dus op dat hij zijn huiswerk gedaan heeft. Chagrijnig is hij zelden, en wanneer dat gevoel hem toch belast waait het vaak snel over. Rogier heeft flinke politie-achtergrond maar  is nu samen met zijn vrouw eigenaar van drie kledingzaken. Het motto van Rogier: Tel je zegeningen!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2616x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/