Een bijzondere filmvoorstelling is vrijdag te zien in het Schoorlse dorpshuis De Blinkerd. Vanaf 20:00 uur komt daar 128 minuten lang de film The Worst Person in the World van regisseur Joachim Trier uit de toverlantaarn.

De film vertelt het verhaal van Julie die bijna 30 wordt, maar geen genoegen kan nemen met haar leven. Wanneer ze dertig wordt, besluit Julie meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind, met wie ze zich in een nieuw avontuur stort.

Volgende week vrijdag staat de nieuwste James Bond film No Time To Die op het programma van Filmhuis Schoorl. Het vertelt het verhaal van de bekende geheim agent na het beëindigen van zijn loopbaan in dienst van de Britse kroon. Zijn rust blijkt echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag om hulp. Het brengt hem op het spoor van de nieuwste mysterieuze schurk uitgerust met gevaarlijk nieuwe wapentechnologie.

Die film draait volgende week vrijdag om 20:00 uur in Dorpscentrum De Blinkerd aan de Heereweg 150 in Schoorl. De zaal is open vanaf 19:45 uur. Kaarten kosten 9 euro. Plaatsen kunnen gereserveerd worden op filmhuisschoorl.nl. Tickets worden ook nog verkocht aan de kassa voor de voorstelling (alleen PIN).
Pin It