Zondag 22 mei organiseert stichting Cultuurpark de Hout 'De Hout op stelten'. Na twee zomers waarin dit niet mogelijk was, is de bekende kinderfestival terug van weggeweest. Het festival wordt georganiseerd in cultuurpark De Hout in Alkmaar.

Tijdens het alcoholvrije festival worden kinderen van 0 tot 12 jaar vermaakt met theater, muziek en dans. Kinderen kunnen onder andere genieten van de verhalen van de katten Pim en Pom, sportieve spellen en liedjes van Jeritza Toney. Ook kan er een telefoonbedje geknutseld worden voor de telefoon van papa of mama en komt kinderboekenauteur Nikki Vrees langs om voor te lezen.

De hele middag worden er hapjes en drankjes geserveerd, maar eigen eten en drinken meenemen is ook toegestaan. Het kinderfestival duurt van 13:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis.
Pin It
Bekeken: 2083x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/