Dinsdag 24 mei en dinsdag 14 juni is er de mogelijkheid om kennis te maken met Studiekring 50+ Egmond. De leden van de studiekring ontmoeten elkaar twee dinsdagen per maand in het bezoekerscentrum Huys Egmont in Egmond aan den Hoef.

De studiekring, die wordt ondersteund door het Oranjefonds, bestaat uit 10 tot 15 leden met verschillende achtergronden die elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen, bijvoorbeeld over hobby's, boeken of reizen. Leden betalen een bijdrage van 5 euro per maand voor de kosten van koffie en thee en het gebruikmaken van de ruimte in het bezoekerscentrum.

Ook in september is er nog de ruimte om aan te sluiten. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1261x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/