De gemeente Dijk en Waard is een proef gestart met het aanbrengen van Bokashi in heestervakken. Door een laag van de bodemverrijker tussen de planten in heestervakken te strooien, probeert de gemeente de onkruiddruk te verminderen.

Het gebruik van Bokashi in gemeentelijke perken is niet geheel geaccepteerd. In Zaanstad werd in mei vorig jaar nog een proef afgebroken na klachten van lokale partijen en omwonenden. Tegen mediapartner NH Nieuws uitten inwoners kritiek over de proef. Zo zouden de bladeren stinken, vol zitten met zwerfafval en zou het er bovendien niet uitzien.

Vooralsnog is Dijk en Waard positief over de opgestarte proef: "Het materiaal is een voedzame meststof voor de bodem. Met het gebruik van Bokashi wordt een afvalstof weer een grondstof."
Pin It
Bekeken: 2953x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/