Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Als enthousiast AZ supporter is Petra Vijzelaar vaak in het stadion te vinden. Hier beleeft ze vooral veel vreugde, maar kan er ook goed van balen wanneer er een belangrijke wedstrijd verloren wordt. Verder is Petra zo goed als altijd vrolijk en blij. Volgens haar kleeft er aan alles iets moois waar je je op kunt focussen. Ook doet het werk van Petra bij Stichting Doesgoed wonderen voor haar dagelijkse vrolijkheid. Als Maatschappelijke Cupido verbindt ze commerciële bedrijven in de regio met ‘non-profit’ organisaties, hierdoor ontstaan de mooiste samenwerkingen. Het motto van Petra: Maak er een feestje van!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2560x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/