De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Loet van Veen, de gerenommeerd kunstenaar (woonachtig in Heerhugowaard) maakt prachtige bronzen beelden. Zijn werk is over de hele wereld te vinden van Engeland tot Nieuw-Zeeland zijn de bronzen beelden te bewonderen.  Zijn inspiratie haalt hij vaak door vogels in de vlucht maar ook door vrouwen of vlinders.
Zijn beeldentuin is op afspraak een bezoek waard.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 19:00 en 19:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen.
Pin It
Bekeken: 3272x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/