Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lonten staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Sam van der Steen is een energieke man in de bloei van zijn leven en sinds kort vader van zoon Bobby. Op een dag stond Sam rusteloos aan de keukentafel waar hij zich realiseerde dat in zijn huidige rol niet al zijn behoeftes meer kan vervullen. Hij gaat zichzelf daarom de komende jaren ontwikkelen als Pleziercoach voor ondernemers. Met als missie: ondernemers te coachen om meer plezier, voldoening en energie uit de werkweek te halen. Sam's motto is dan ook: Plezier, maak er werk van!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 3060x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/