Donderdag werd de finale van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland gehouden. In de categorie grootbedrijf ging CLB uit De Rijp er met de prijs vandoor. Eigenaar Niels de Bruin nam de bokaal in ontvangst in zijn eigen bedrijf. "Ja, superblij! Ik vind het echt geweldig, en een geweldig mooie erkenning dat wij deze prijs krijgen. Ik ben eigenlijk een beetje verbaasd en heel erg blij tegelijk."

De regio was dit jaar sterk vertegenwoordigd met zes bedrijven uit gemeente Alkmaar - waarvan zelfs drie uit De Rijp, één bedrijf uit Oudkarspel en één uit Heerhugowaard. Ook Plymovent schopte het tot de Top 3 grote bedrijven, maar het was dus CLB, een bedrijf in medische technologie, die won.

Niels de Bruin: "Ik vind het vooral een erkenning voor de meer dan 200 mensen die bij CLB werken, die elke dag zich gigantisch inzetten voor alles dat er in de gezondheidszorg in Nederland gebeurt, in de care en de cure. We hebben natuurlijk een bijzonder jaar achter de rug, waarin we veel van onze mensen verwacht hebben, om in moeilijke omstandigheden te werken, en dan vind ik dit echt wel een kroon op het werk. En we bestaan ook nog eens 40 jaar, nou ja, veel mooier dan dat kan het eigenlijk niet worden!"

Andere eervolle vermeldingen zijn er voor meubel- en keukenbedrijf Jacco Bakker uit Heerhugowaard en JorPhone uit De Rijp. Jacco Bakker schopte het tot de Top 3 in de categorie MKB klein en JorPhone werd uiteindelijk tweede in de strijd op de Publieksprijs.

De livestream van de verkiezing, die overigens niet overal even vlekkeloos verliep, is terug te zien op YouTube. (screenshot: YouTube / OVNH)
Pin It
Bekeken: 1962x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/