Het lijkt erop dat de fietsende 'billenmepper' weer actief is in Alkmaar. Na vier maanden  stilte was het maandag raak op de Helderseweg, en donderdag is ook weer iemand aangerand. Een hardloopster werd rond 17:50 uur bij de billen gepakt op het Haydnpad in de wijk Bergermeer, nabij de hondenuitlaatplek. De dader reed op een herenfiets en droeg een bordeauxrode jas, capuchon, lichte broek, witte sportschoenen en een lichtblauwe Eastpak rugtas. De politie zoekt getuigen.

In september en november zijn rond 30 vrouwen en meiden bij de billen gegrepen of op de billen gemept door een fietser die van achteren naderde en er daarna snel vandoor ging. Dit gebeurde vooral op het Achtergeestpad of de Achtergeest, maar ook in Park Rekerhout en een enkele keer op de Herenweg en op de Hertog Aalbrechtweg. Hij reed op een herenfiets of zwarte opoefiets. Begin januari sloeg een fietser met capuchon en een rode jas drie keer toe op verschillende andere in Alkmaar en een keer in Heiloo.

Ruim vier maanden leek er niets aan de hand, tot afgelopen maandag. Toen werd een vrouw op de Helderseweg, bij de kazerne, bij de billen gegrepen. Die keer had de man met capuchon een grijze jas aan en reed op een zwarte sportieve fiets.

Slechts één keer heeft een slachtoffer waarschijnlijk het gezicht van de dader bij toeval even gezien, omdat hij niet veel later vanuit tegengestelde richting langs reed. Ze ging er achteraan en belde de politie, maar de billenmepper ontkwam. Deze man was 20 tot 25 jaar oud, met donker haar en een "nerdy" uiterlijk. Schattingen van zijn lengte variëren van 1,80 tot 1,90m en hij wordt wel als slank beschreven.

Wie meer denkt te weten wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 1957x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/