De verhuizing van biologische supermarkt Odin van de Dorpsstraat naar de Jan Oldenburglaan in Bergen kon vrijdag officieel bezegeld worden. Directeur Merle Koomans van den Dries van Foodcoöperatie ODIN wilde al veel langer de biologische supermarkt definitief verhuizen naar de Jan Oldenburglaan en de winkel aan de Dorpsstraat sluiten, maar gemeentelijk beleid stond dat in de weg.

ODIN is een coöperatie waarvan klanten sinds de oprichting in 1983 lid kunnen worden. Daardoor is Odin eigendom van bijna 10.000 leden. De coöperatie bezit een imkerij en een biologische boerderij. Ze promoten een gezonde voeding en de biodynamische landbouw met 23 eigen winkels, een groothandel, een bezorgdienst en ruim 250 afhaalpunten. De cooperatie koopt direct in bij boeren, tuinders, bakkers, slagers, wijnboeren, pastamakers, chocolatiers en andere producenten.
Pin It
Bekeken: 1862x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/