De Egmondse Reddingsbrigade krijgt een van de hoogste bijdrages die Rabobank Alkmaar e.o. uitkeert aan stichtingen en verenigingen in de regio die bankieren bij de Rabobank. Doordat heel veel Rabobank-leden bij de actie Rabo ClubSupport stemden op de reddingsbrigade, kunnen de lifeguards een bedrag tegemoet zien van 3.903 euro. De bijdrage komt ten goede aan de aanschaf van een elektrisch reddingsvlot.

510 stichtingen en verenigingen uit de regio tekenden dit jaar in op de actie Rabo ClubSupport. Zij kwamen in aanmerking voor 250.000 euro, die Rabobank Alkmaar e.o. onder de deelnemers verdeeld aan de hand van het aantal stemmen dat zij weten te vergaren onder leden van de Rabobank.

De club die de meeste stemmen wist te vergaren, was voetbalvereniging LSVV uit Zuid-Scharwoude. Dat resulteerde in een bijdrage van 3.973 euro. Het bedrag komt ten goede aan het jeugdvoetbal. Achter de Egmondse Reddingbrigade eindigde handbalvereniging Hugo Girls uit Heerhugowaard, die met hun stemmen een bedrag van 2.445 wisten binnen te halen. Zij gaan dit besteden aan trainingsmateriaal.

Op de foto Ron Zentveld van de Egmondse Reddingsbrigade met de cheque.
Pin It
Bekeken: 1468x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/