Gonzalez Café & Té in het centrum van Bergen is voorlopig gesloten. In de populaire zaak op de hoek van het Plein en de Jan Oldenburglaan wordt voorlopig geen koffie meer geschonken, nadat afgelopen vrijdagnacht de etalageruit werd ingegooid. Een briefje achter de ruit van de deur meldde toen dat de zaak wegens verbouwing gesloten zou zijn. De ruit van de deur sneuvelde vervolgens dinsdag. Ook de deur wacht nu op een glaszetter.

Volgens de eigenaar van Gonzalez Café & Té is de zaak op last van de politie gesloten, om de veiligheid van zijn gezin en de medewerkers te kunnen waarborgen. Hij heeft aangifte gedaan en stelt dat hij en zijn gezin ernstig bedreigd worden na 'beschuldigingen in een zaak': "Het lijkt erop dat iemand ons moedwillig kapot probeert te maken door de ergst mogelijke verhalen in het dorp en online te verspreiden. We kunnen niet inhoudelijk ingaan op de verhalen die rondgaan vanwege het nog lopende onderzoek. Maar de verhalen die rondgaan zijn vreselijk naar en lijken met de dag erger te worden en grotere proporties aan te nemen. Wij proberen nu vooral de rust en veiligheid in ons gezin te herstellen en hier "samen doorheen te komen."

De politie bevestigt dat de eigenaar van Gonzalez onlangs is aangehouden en verhoord in een strafrechtelijk onderzoek. Hij heeft daarna enige tijd in voorarrest gezeten. Na verhoren heeft de rechter-commissaris vervolgens de voorlopige hechtenis geschorst. In het dorp doen verhalen de ronde dat aangifte is gedaan tegen de eigenaar wegens seksueel misbruik van minderjarigen. Dat zou volgens bronnen in het dorp de agressie tegen de koffiezaak verklaren.
Pin It
Bekeken: 4105x
https://147.139.211.126/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/