De provincie Noord-Holland brengt donderdagavond 3 september reflecterende bolletjes aan in het wegdek van de N504 nabij de op- en afritten van de N9 bij Schoorldam. Het werk vindt plaats met de zogenaamde om-en-om regeling.

’s Avonds tussen 20:00 en 22:00 uur wordt de rijbaan richting de brug over het Noordhollandsch Kanaal afgesloten. De andere rijbaan vanaf de brug richting N9 en Schoorl is tussen 22:00 tot 00:00 aan de beurt. Het verkeer wordt met borden omgeleid. De extra reistijd is hooguit tien minuten. Provincie en aannemer stellen alles in het werk om hinder zoveel mogelijk te beperken.

Voor vragen of klachten is er het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800-0200600 (gratis) of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De werkzaamheden zijn te volgen via gebiedscontractmiddennoord.nl.
Pin It
Bekeken: 1933x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/