In Egmond aan Zee kunnen liefhebbers deze zomer op 38 meter hoogte genieten van het weidse uitzicht over de kustlijn. Het grootste reuzenrad van Nederland is deze week in de badplaats neergezet. Vrijdag is de officiële opening, maar donderdag al kreeg mediapartner NH Nieuws een 'sneak peek' op hoogte.

Voor de van origine Egmondse reuzenrad-ondernemer Jan Vallentgoed is het voor het eerst sinds de coronacrisis dat hij het rad weer mag opbouwen. Zijn attractie stond de afgelopen maanden te verstoffen in de opslag. "Dat was natuurlijk een financiële strop."

Hij hoopt dat het toeristische Egmond hem goed gezind is: "Dit kan wel eens de redding zijn voor ons bedrijf". Ook de ondernemers in het kustdorp vertrouwen erop dat er veel mensen naar het reuzenrad komen, en het de lokale economie ten goede komt. "Nu maar hopen dat het rad zo lang mogelijk aan de Werf kan blijven staan."

Vooralsnog staat het reuzenrad in ieder geval tot september in Egmond aan Zee. Een kaartje kost 5 euro.
Pin It
Bekeken: 2578x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/