Het Sinterklaashuis in Bergen gaat deze winter niet open. Dit lieten de organiserende stichting, Sinterklaas en de Pieten deze week via Facebook weten. Ook al worden nog maar weinig besmettingen met het coronavirus geconstateerd, ze vinden het toch nog niet verantwoord om zoveel mensen bij elkaar te laten komen in een gebouw.

"De afgelopen maanden zijn erg spannend geweest. We hebben gehoord dat jullie veel thuis moesten blijven. Dat was saai hè!", schreven Sint en de Pieten. "In november zijn we weer van plan om naar Nederland te komen om zo weer gezellig te kunnen bijpraten! Maar omdat we willen dat iedereen veilig en gezond Sinterklaas kan vieren hebben we besloten dit jaar helaas geen bezoek te zullen ontvangen."

Maar dat betekent natuurlijk niet dat Sint en de Pieten weg blijven uit Bergen. Dit jaar zal de intocht op zondag 15 november plaatsvinden. En natuurlijk kunnen kinderen hun schoentje daarna zetten. Sint en de Pieten laten dan 'coronaproof' een presentje achter. "We kunnen niet wachten tot het weer november is. Jullie ook?" (foto: Stichting Sinterklaashuis Bergen)
Pin It
Bekeken: 1454x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/