Van 14 tot en met 18 juli biedt TAQA Theater De Vest een afwisselend programma in het kader van de  ‘Zomersessies’. Topnamen uit de theaterwereld spelen in een bijzondere en intieme toneel-op-toneelsetting.

Liefhebbers van kleinkunst, cabaret en stand-up comedy kunnen op dinsdag 14 juli kennismaken met de halve finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival tijdens het Try-Out Café: Beth & Flo, Maria Kraaijkamp en Luan Buleshkaj.  Op woensdag 15 juli kunnen kinderen vanaf 6 jaar genieten van Assepoester. De eigentijdse muzikale versie van het verhaal van Roald Dahl wordt gespeeld door Theater Gnaffel.

Vrijdagavond 17 juli zingt Stef Bos in een intieme setting met piano nieuwe songs en ouder werk onder de naam 'Bloemlezing'. Topacteurs Gijs Scholten van Aschat en Pierre Bokma laten op zaterdagavond 18 juli op een luchtige en verrassende manier zien hoe je Shakespeare's prachtige teksten speelt.

Reserveren van kaarten kan via theaterdevest,nl. Hier is ook het hele zomerprogramma te vinden.
Pin It
Bekeken: 1714x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/