Woensdag werden Steven, Lotus en Sofie door burgemeester Leontien Kompier gehuldigd tot Junior Cyber Agent van gemeente Langedijk. Zij zijn in Langedijk de beste spelers van HackShield, een computerspel waarmee kinderen zichzelf en hun omgeving bewapenen met kennis over de risico's van internetgebruik.

Toen burgemeester Kompier begon over ‘nepmails’ riepen de kinderen al meteen: “Phishing!”. En de aanwezige ouders knikten bevestigend, toen ze zei dat de Junior Cyber Agents vast ook hun ouders veel wijzer hebben gemaakt.

De gemeente is trots op de digitale helden van de toekomst. Burgemeester Kompier: "Blijf doorspelen en zorg dat anderen ook gaan spelen, zodat we de cybercriminelen te slim af zijn". De gemeente is trots op de digitale helden van de toekomst.

Meer info over HackShield op joinhackshield.nl. (foto: gemeente Langedijk)
Pin It
Bekeken: 1391x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/