Een pony is maandagochtend nabij Verlaat overleden nadat het tijdens een tocht ergens van schrok en het Kanaal Omval - Kolhorn in was gerend. De kar met daarop twee meiden bleef nog net op de kant hangen, waardoor het dier het hoofd niet goed bovenwater kon houden. Een van de meiden was het water in gelanceerd, de ander sprong er even later achteraan om samen het dier te bevrijden. Dat lukte maar de pony overleed alsnog, waarschijnlijk van paniek.

De brandweer was ingeschakeld voor de reddingsactie, maar kon niets meer betekenen voor de 4-jarige pony. Het dier is met grote zorg uit het water gehaald en weggebracht met behulp van een trekker. De duiker van de brandweer kon daarna nog het mobieltje van een van de meiden op de bodem terugvinden.
Pin It
Bekeken: 1597x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/