De chauffeur van een beladen betonwagen is vrijdagochtend vol achterop een zijn voorligger gereden bij de afslag Pannekeetweg van de N242. De automobilist kreeg na de klap steeds meer last van zijn nek, maar besloot evengoed niet mee te gaan naar het ziekenhuis met een ambulance.

De bestuurder van een zwarte Volkswagen reed in de richting van Oudkarspel over de N242 in Heerhugowaard en wilde bij de Pannekeetweg stoppen voor het oranje licht. Zijn achterligger in een volle betonwagen reageerde om onbekende reden te laat en botste vol op de nog nieuwe auto.

Terwijl de automobilist toenemende nekklachten had, hield de chauffeur alleen knikkende knieën aan het ongeval over. Zijn vrachtwagen liep nauwelijks schade op, maar de auto was aan de achterzijde zwaar gedeukt.
Pin It
Bekeken: 1378x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/